Bianca: ”Da, mi-e frică de Cătălin” - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre sentimentele Biancăi Drăguşanu pentru Cătălin Botezatu, felul în care s-au cunoscut Ashton Kutcher şi Demi Moore sau părerea lui Elan Schwartzenberg despre educaţia copilului său. Printre alte subiecte, Madalina Draghici este aleasa lui Radu Valcan, iar Jaimee Grubbs a fost arestată.

Bianca: ”Da, mi-e frică de Cătălin”. Bianca Drăgușanu s-a supus testului cu detectorul de minciuni, într-un mod jucăuș, răspunzând la emisiunea Un show păcătos, tot felul de întrebări legate de relația cu Cătălin Botezatu. Asistenta lui Capatos a mărturisit că îl iubește pe Cătălin Botezatu, dar că îi este frică de el. Da, îl iubesc. Mai mult decât vă imaginați voi”. Referindu-se la motivele pentru care se teme de Bote, Bianca a spus: ”În starea în care l-am adus atunci, sunt convinsă că, dacă m-ar fi prins atunci, m-ar fi ciufulit”, scrie Click.

Ashton Kutcher a ignorat-o pe Demi Moore când s-au cunoscut.
”În prima noapte în care l-am cunoscut, abia dacă mi-a adresat două vorbe - atenția lui era focalizată asupra altcuiva”, a povestit actrița, al cărei noroc s-a schimbat la două săptămâni din seara respectivă. Prezentă la o altă petrecere, Demi Moore s-a retras pentru a le telefona celor trei fete, pe care le are cu fostul soț, Bruce Willis, notează Click.

Elan îşi pune fiul la muncă.
Elan Schwartzenberg a declarat că vrea ca Ayan (5 ani), fiul lui şi al Mihaelei Rădulescu, să se obişnuiască de mic cu greutăţile. În acest sens, omul de afaceri intenţionează să-l trimită, peste câţiva ani, pe micuţ să lucreze într-unul dintre magazinele deschise de mama sa. “De la 13-14 ani, în vacanţe, Ayan va fi vânzător în magazinele lui sau chiar va spăla pe jos. Fiul meu ştie că trebuie să devină responsabil”, a declarat Elan Schwartzenberg, citat de Libertatea.

Madalina Draghici este aleasa lui Radu Valcan. Madalina Draghici (22 de ani) va fi partenera lui Radu Valcan (33 de ani) in povestea de iubire dintre o romanca si un arab, care va fi difuzata din toamna la Acasa TV. S-a nascut o noua vedeta la Acasa TV. Dupa indelungi cautari, producatorii si regizorii care lucreaza la viitoarea telenovela a postului i-au gasit perechea lui Radu Valcan. Este vorba de Madalina Draghici, o ploiesteanca de 22 de ani, care, desi este top-model, din toamna, va fi protagonista serialului, potrivit Cancan.

Jaimee Grubbs, fosta amantă a lui Tiger Woods, arestată. Una dintre femeile cu care Tiger Woods şi-a făcut de cap, Jaimee Grubbs, a fost arestată miercuri seară, pentru că circula cu permisul suspendat. La o verificare de rutină s-a descoperit că numărul său de înmatriculare figura pe lista neagră a Poliţiei. Mai mult, Jaimee a mai avut de două ori aceeaşi problemă, dar nu s-a învăţat minte, informează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite