"Bărbăţia mea e mai mică decât media"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin A., de 27 de ani, din Cluj, întreabă ce poate să facă pentru a depăşi stările depresive determinate de eşecurile repetate ale relaţiilor sale amoroase, cauza fiind, în opinia

Valentin A., de 27 de ani, din Cluj, întreabă ce poate să facă pentru a depăşi stările depresive determinate de eşecurile repetate ale relaţiilor sale amoroase, cauza fiind, în opinia sa, "bărbăţia mai mică decât media".

Pentru a-ţi regăsi bucuria de dinainte de episoadele tale de depresie, ar fi bine să încetezi să te lamentezi. Să începi să priveşti viaţa aşa cum este, cu bune şi rele.

Dacă vei continua să te iluzionezi, vei sfârşi prin a fi dezamăgit. Este necesar să începi să te raportezi la realitate şi să o accepţi cu tot ce presupune ea, acceptându-ţi trecutul aşa cum s-a petrecut el, cu lucruri plăcute sau mai puţin plăcute, asumându-ţi-l. Este al tău şi face parte din identitatea ta ca persoană. Din "zestrea" ta emoţională. Aceste experienţe particulare ne dau "unicitate" fiecăruia dintre noi. Numai acceptând aceste lucruri poţi merge mai departe.

Apoi va trebui să începi să valorizezi ceea ce eşti, identificând calităţile pe care le ai. Şi sunt convinsă că le ai, dar nu cred că le-ai identificat încă.

Identifică-le şi bucură-te de ele. Îţi recomand să începi să valorizezi lucrurile mărunte de fiecare zi, acelea pe care ţi le propui şi reuşeşti să le duci la bun sfârşit. Fii creativ!

În ceea ce priveşte teama că e ceva în neregulă cu dimensiunile penisului tău în timpul erecţiei, îţi recomand să nu iei lucrurile atât de în tragic. Şi nu pleca de la premisa că nu vei putea satisface decât femei mai în vârstă. Ai încercat şi cu femei de vârsta ta? Dacă nu, dă-ţi o şansă! Îţi propun să cauţi partenera potrivită din punct de vedere fiziologic şi, bineînţeles, cu care să te simţi bine. Sigur o vei găsi!

În legătură cu problemele de cuplu şi sex pe care le aveţi, aştept scrisorile voastre pe adresa sexsiamor@yahoo.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite