„Angry Birds” un joc care a intrat în istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care nu știu, Angry Birds este un joc video apărut în 2009 special pentru tehnologia smartphone.

Jucătorii iau controlul unui stol de păsări multi-colorate, şi încearcă să recupereze ouă furate de un grup de porci verzi răi. La fiecare nivel, porcii sunt protejaţi de structuri realizate din diferite materiale cum ar fi lemnul , gheaţă şi piatră. Păsările se lansează în locurile în care porcii se ascund.Obiectivul jocului este de a elimina toţi porcii din fiecare nivel.

Descărcat de nu mai puțin de 12 milioane de ori în 2010 ( plus descărcările pirat ) jocul este una dintre cele mai populare în APP Store a celor de la Apple.

În februarie 2010, jocul  a fost nominalizat pentru „ Cel mai bun Casual Game ",şi a luat premiul anual, la „ International Mobile Gaming Awards 6  ” în Barcelona

.În septembrie 2010, "Angry Birds", special pentru  iPhone 4 afost desemnat cel mai bun joc din toate timpurile iar în aprilie 2011 a câştigat atât "Cel mai bun App Game" şi "App of the Year" în Marea Britanie. La ediţia a 15-a “Webby Awards” , " Angry Birds fost premiat "Cel mai bun joc pentru dispozitive portabile. "

Nu e de mirare că nemții de la Nu e de mirare că nemții de la T-Mobile l-au ales pentru a-și face publicitate. Ce le-a ieșit, puteți vedea pe adevărul.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite