Anamaria Prodan, în fiecare lună la Florenţa - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre călătoriile lunare ale vedetei Anamaria Prodan la Florenţa, lipsa ritmului în cazul lui Johnny Depp sau a şasea ediţie a "Zilelor Frumuseţii - Estetika & Wellness 2010". Printre alte subiecte, Bianca Drăguşanu ştie să se menţină în formă, iar Rihanna s-a sărutat... cu un robot.

Anamaria Prodan, în fiecare lună la Florenţa. Florenţa e oraşul de suflet al Anamariei Prodan şi al soţului ei, Laurenţiu Reghecamf. O dată la trei săptămâni, cel târziu o dată pe lună, merg să-l vadă. Asta cu atât mai mult cu cât acolo locuiesc prietenii lor buni, Mutu şi Consuelo. "E un oraş aşa de liniştit şi de cochet... De obicei ne cazăm la un hotel central, într-o cameră cu ferestre mari", spune Anamaria Prodan, citată de Click.

Johnny Depp nu ştie să danseze.
Deşi în cel mai nou film al său, "Alice In Wonderland", pare a deţine abilităţi de dansator, Johnny Depp nu are nicio treabă cu ritmul. Asta susţine colega sa de platou, Helena Bonham Carter. "Partea în care dansează îţi dă impresia că Johhny se pricepe foarte bine, ceea ce este fals! Poate face cam orice, dar la dans nu este talentat", a declarat actriţa britanică, citată de Showbizspy, notează Click.

Prichindeii vedetelor s-au lăsat pictaţi pe faţă. Bucurie mare, ieri, pe prichindei, care au avut ocazia să fie pentru câteva minute în pielea “oamenilor mari” şi să se lase răsfăţaţi de profesionişti în machiaje şi coafuri. La cea de-a şasea ediţie a “Zilelor Frumuseţii - Estetika & Wellness 2010”, organizată în Bucureşti, la Sala Palatului, mai mulţi copii, printre care şi fetiţele a două vedete de televiziune, s-au lăsat pictaţi pe faţă, notează Libertatea.

Bianca Drăguşanu ştie să se menţină în formă. Aflate la cumpărături într-un mall din Capitală, Bianca şi prietena ei s-au oprit pentru câteva minunte să îşi astâmpere foamea. Deşi abundenţa fast-food-urilor în mallurile bucureştene este covârşitoare, asistenta lui Capatos a găsit totuşi o soluţie prin care mănâncă repede, dar se menţine şi în formă: mâncarea chinezească, notează Cancan.

Rihanna s-a sărutat... cu un robot.
Rihanna (22 de ani) a făcut senzaţie pe scenă la premiile Echo 2010 de la Berlin, Germania. Cântăreaţa, îmbrăcată într-un costum sexy, a dansat cu doi roboţi şi la un moment dat chiar s-a sărutat cu unul dintre ei, în timp ce interpreta melodia “Rude Boy”, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite