Află ce înseamnă să fii cetăţean al Europei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Europeană lansează astăzi o campanie de informare pentru românii care vor să afle care le sunt drepturile ca cetăţeni europeni. Acţiunea începe în faţa Primăriei Capitalei şi

Comisia Europeană lansează astăzi o campanie de informare pentru românii care vor să afle care le sunt drepturile ca cetăţeni europeni. Acţiunea începe în faţa Primăriei Capitalei şi continuă în zilele următoare în alte 39 de oraşe din ţară. În cadrul campaniei, reprezentanţii Comisiei îşi propun să atragă 25.000 de români care să completeze chestionarele interactive despre instituţiile europene.

Românii îşi  vor putea testa cunoştinţele despre drepturile lor de cetăţeni europeni şi vor primi pliante, postere şi cadouri. Oraşele şi datele în care caravana europeană va poposi se pot afla de la www.eurocetatenie.eu. Potrivit raportului de activitate pentru 2007 al Comisiei pentru Petiţii a Parlamentului European, România a ocupat locul al treilea, cu un număr de 43 de petiţii depuse la PE, după Spania (254) şi Germania (212).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite