Administraţie şi Geografie, cele mai căutate specializări la Universitatea din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi încep examenele de admitere la majoritatea facultăţilor Universităţii din Bucureşti, pentru cele 4.343 de locuri subvenţionate de la buget înscriindu-se aproape 25.000 de

Astăzi încep examenele de admitere la majoritatea facultăţilor Universităţii din Bucureşti, pentru cele 4.343 de locuri subvenţionate de la buget înscriindu-se aproape 25.000 de candidaţi.

Singura facultate care organizează admiterea în toamnă este cea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, examenele urmând să se desfăşoare între 10 şi 14 septembrie.

Cea mai mare concurenţă se înregistrează la Administraţie şi Afaceri, unde concurează aproape 30 de persoane pentru un loc, doar pentru specializarea Administraţia afacerilor înscriindu-se 45 de candidaţi pentru un loc. A doua facultate a Universităţii Bucureşti preferată de viitorii studenţi este cea de Geografie, cu o concurenţă de peste 16 persoane pe loc, facultate la care pentru unele specializări s-au înscris şi peste 21 de candidaţi pe loc.

Relaţiile publice se menţin în top

La Facultatea de Litere, cei mai mulţi candidaţi s-au înscris la Comunicare şi Relaţii publice (peste 9 candidaţi/loc), iar la Limbi Străine, specializarea preferată este Limbi moderne aplicate (peste 20 de candidaţi/loc).

Alte două universităţi din Bucureşti, Academia de Studii Economice (ASE) şi Politehnica, au început de ieri examenele de admitere. La ASE, cei mai mulţi candidaţi s-au înscris la Finanţe şi Marketing.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite