Administraţia şi afacerile, mai căutate decât Fizica, la admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 4.000 de candidaţi s-au înscris pe cele 135 de locuri fără taxă la Facultatea de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti, în timp ce la Fizică erau doar cu

Aproximativ 4.000 de candidaţi s-au înscris pe cele 135 de locuri fără taxă la Facultatea de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti, în timp ce la Fizică erau doar cu puţin peste o sută înscrişi pe cele 207 locuri bugetate.

Tinerii s-au înghesuit şi la Facultatea de Geografie, unde, pentru cele 295 de locuri de la specializările Geografie şi Ştiinţa mediului, s-au înscris 4.288 de candidaţi, ceea ce înseamnă că vor concura în jur de 15 persoane pe un singur loc. La această facultate sunt disponibile şi 600 de locuri cu taxă.

Până ieri-seară, la cele 17 facultăţi ale instituţiei de învăţământ superior din Capitală se înscriseseră peste 20.000 de candidaţi, care speră să ocupe unul din totalul de aproximativ 4.100 de locuri fără taxă, puse la bătaie de

Universitatea Bucureşti la admiterea din această vară. Astăzi este ultima zi de înscriere, după care vor avea loc examenele de admitere, în perioada 22-26 iulie. Înscrierea s-ar putea prelungi şi peste ora 16.00, în cazul în care sunt foarte mulţi candidaţi.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite