Adelina Vârciu este însărcinată, dar face avort - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre sarcina Adelinei Vârciu, parastasul cu hamburgeri făcut de Salam şi nunta Alinei Sorescu. Printre alte subiecte, Bianca spune că prietenele ei s-au culcat cu iubiţii ei, iar Ciro a sărbătorit cu amanta naşterea fetiţei sale.

Adelina Vârciu este însărcinată, dar face avort

La câteva săptămâni după ce a introdus acţiune de divorţ şi s-a separat definitiv de Liviu, soţul ei, Adelina Vârciu a aflat că va fi mămică. Dar vestea nu a apucat să o bucure pe Adelina: ea a fost înştiinţată de medici că trebuie să facă urgent întrerupere de sarcină, dacă vrea să scape cu viaţă. Bruneta a recunoscut pentru Cancan că este însărcinată în cinci săptămâni. "Sarcina mi-a fost confirmată după examenul ecograf şi analizele de sânge, care au arătat că este vorba despre o extrauterină. O să mă operez, nu am încotro", a declarat Adelina.

Bianca Drăguşanu: "Toate prietenele mele şi-au tras-o cu iubiţii mei"

Bianca Drăguşanu a recunoscut în emisiunea lui Dan Capatos că a primit mai multe palme la viaţa ei şi a mai mărturisit că nu a avut prietene niciodată pentru că toate "şi-au tras-o" cu iubiţii ei. "Toate prietenele mele şi-au tras-o cu iubiţii mei. Nu am avut prietene, ci multe cunoştinţe. Multe au stat pe lângă mine pentru că aveau avantaje, ca să înveţe câte ceva", a spus Bianca Drăguşanu citată de Click.

Salam, parastas cu hamburgeri pentru soţie

A trecut un an de când Florin Salam şi-a pierdut soţia, pe Ştefania. Ar fi împlinit 28 de ani, însă soarta nu i-a fost să-şi vadă cei doi copii mari.Forfotă mare, ieri, la Cimitirul Berceni II, din Capitală. Tristeţea şi gândurile rele s-au mai domolit după ce preotul a ţinut o slujbă şi s-a trecut la masă, mirosul grătarului răspândindu-se deja în tot cimitirul, scrie Click.

Alina Sorescu se mărită la toamnă

Pasiunile comune i-au adus pe Alexandru Ciucu şi pe Alina Sorescu împreună. A trecut mai bine de un an de când formează un cuplu şi au decis că a venit momentul să-şi oficializeze relaţia. Deşi au vrut să păstreze secret marele eveniment, designerul a scăpat preţioasa informaţie în culisele unei emisiuni. Episodul s-a petrecut în culisele show-ului TV "Căsătoreşte-te cu mine" de la Kanal D, unde fusese invitat să recomande un costum de ginere. A spus că nunta este un lucru frumos, care trebuie tratat cu seriozitate şi a încheiat prin a declara senin că şi el se va căsători în septembrie, scrie Cancan.

Ciro a sărbătorit cu amanta după ce şi-a văzut fetiţa făcută cu Raluca Sandu

La sfârşitul săptămanii trecute, Raluca Sandu şi Ciro Castellano au devenit părinţii unei fetiţe. Italianul a sărbătorit evenimentul intr-un mod original: cu amanta. Nu mai e nici o noutate că Ciro Castellano şi logodnica lui, Raluca Sandu, nu mai formează un cuplu. Nici măcar venirea pe lume a fiicei celor doi, la finalul săptămânii trecute, nu a făcut ca situaţia să se schimbe între cei doi. Italianul a venit la clinica din Bucureşti unde a născut Raluca, însă nu s-a interesat de situaţia acesteia, ci a mers direct să-şi vadă fiica, scrie Libertatea.



Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite