ABBA s-ar putea reuni, a declarat o fostă membră a grupului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru fanii trupei suedeze ABBA: membrii formaţiei s-ar putea reuni, la zece ani după ce au refuzat o ofertă de un miliard de dolari pentru a cânta împreună în cadrul unui turneu.

Informaţia a fost lansată chiar de Agnetha Fältskog, cea mai tânără membră a grupului ABBA (blonda formaţiei), în cadrul unui interviu citat de Daily Telegraph.

Grupul, care s-a destrămat în 1982, a negat în repetate rânduri zvonurile privind o posibilă reunire, insistând că Abba nu va mai urca pe scenă niciodată.

Iată însă că Agnetha Faltskog, ajunsă la vârsta de 60 de ani, a declarat: "Ar fi distractiv să ne întâlnim cu toţii, să vorbim despre vremurile de demult şi poate chiar să cântăm împreună. Nu vom susţine turnee precum Rolling Stones sau aşa cum fac alte trupe vechi, dar cred că vom fi cu toţii de acord pentru un concert unic, organizat, poate, în scopuri caritabile".

Formaţiei Abba i s-a oferit un miliard dolari pentru a susţine un turneu în 2000, dar a respins propunerea. La vremea respectivă, unul dintre membrii trupei, Benny Andersson, spunea: "Am avea nevoie de un motiv întemeiat pentru a ne reuni şi nu văd niciunul. Nu am mai putea recrea atmesfera din vremurile de altă dată şi prefer ca fanii să-şi amintească de noi aşa cum eram în urmă cu 30 de ani".

Abba a devenit cea mai populară formaţie din istoria muzicii pop, datorită unor piese devenite celebre precum "Money, Money, Money" şi "The Winner Takes It All". Deşi s-a destrămat în 1982, Abba s-a bucurat de o "renaştere" spectaculoasă cu ajutorul piesei de teatru şi al musicalului "Mamma Mia!", inspirat din numeroasele hituri ale trupei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite