Târg de dulciuri şi concerte în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Vunk a ridicat sala în picioare
Trupa Vunk a ridicat sala în picioare

Elevii de la Liceul „Jean Monnet“ au strâns peste 1.300 de lei în urma evenimentului. Micuţa Carmen Muşat (5 ani) are nevoie de bani pentru o operaţie la coloană, iar costul intervenţiei se ridică la 50.000 de euro.

Tinerii de la Liceul „Jean Monnet" din Capitală nu au rămas indiferenţi la suferinţa micuţei Carmen şi au acceptat să participe la proiectul „Never be alone", iniţiat de colegii lor de la Liceul „Gheorghe Lazăr" din Bucureşti. Evenimentul face parte din proiectul „Copiii ajută copii", dezvoltat de campania „Din inimă pentru copii", susţinută de trustul Adevărul Holding.

Astfel, tinerii s-au pus pe făcut dulciuri. Brioşe, prăjituri, placinte şi alte bunătăţi au fost vândute la târgul din cadrul liceului. Festinul a fost completat de un concert de zile mari susţinut de Vunk, Radio Killer, X-plod şi Deepside Deejays, cei care cântă şi imnul campaniei „Never be alone". Sponsorii acţiunii de săptămâna trecută au fost Oriflame şi Lasser Maxx. Cu mic cu mare, elevii de la Liceul „Jean Monnet" s-au strâns miercurea trecută, în jurul prânzului, să asculte trupele lor favorite. Nu au uitat însă nici scopul cu care s-a organizat evenimentul.

Dulciurile au fost foarte apreciate de elevi



Mesaje de încurajare

 „Am venit şi pentru concert, dar şi să o ajut pe Carmen. Îi doresc mult noroc şi sănătate", au fost urările unei eleve din ciclu gimanzial. „Mi-a plăcut foarte mult concertul. Să se facă bine, asta ne dorim pentru Carmen", Irina, elevă în clasa a IV-a la Liceul „Jean Monnet". „Să creadă în Dumnezeu!", este mesajul de încurajare a trupei Vunk pentru micuţa Carmen.

„Suntem mândri că putem să o ajutăm pe Carmen şi că putem să o sprijinim prin muzica noastră. Să fie puternică, să lupte în continuare şi să aibă încredere că o să fie bine este mesajul nostru pentru Carmen", spun membrii trupei X-plod. Şi elevii de la Liceul „Mihai Viteazu" au organizat un eveniment pentru a strânge bani pentru operaţia lui Carmen. Ei au resuşit să strângă peste 1.400 de lei după un concert susţinut de Viţa de Vie şi X-plod.

Cum o poţi ajuta pe Carmen

Micuţa Carmen a fost ajutată prin campania „Din inimă pentru copii" cu 15.000 de eură să ajungă la clinica INI Hannover, din Germania, pentru diagnosticare. Copilăria ei este compusă din zeci de dosare medicale, iar mama sa a cerut ajutorul peste tot. Când, în sfârşit a ajuns la clinică, veştile medicilor germani au năucit-o. Carmen are nevoie de o altă intervenţie chirurgicală. Micuţa trebuie operată pentru malformaţia pe care o are la coloană şi trebuie să strângă 50.000 de euro până pe 19 iulie când este programată pentru intervenţie.

Dulciurile au fost foarte apreciate de elevi

Trupa Deepside Deejays a cântat imnul campaniei „Never be alone“



„I s-a descoperit un canal înfundat care îi va da mari dificultăţi de coordonare a mişcărilor, în lipsa unei intervenţii chirurgicale", explică Aura Muşat, mama fetiţei.Pentru cine vrea să o ajute pe Carmen Fundaţia „Adevărul" a deschis următoarele conturi la BCR Sucursala Pipera: Cont lei: RO09RNCB02860 01133100003; Cont euro: RO36RNCB0286001133 100002; Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro) CUI RO15162540. Donaţiile se pot face cu specificaţia „Pentru Carmen Muşat".

"Mi-a plăcut foarte mult concertul şi am vrut să o ajut pe Carmen aşa cum putem. Să se facă bine, asta ne dorim pentru Carmen. ''
Irina elevă

"Suntem mândri că putem să o ajutăm pe Carmen şi că putem să o sprijinim prin muzica noastră. Să fie puternică şi să lupte în continuare. ''
Bubu Trupa X-plod

Trupa Deepside Deejays a cântat imnul campaniei „Never be alone“
Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite