Profesor de sport din Giurgiu, acuzat că a venit beat la ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Dragomir
Marian Dragomir

Comitetul de părinţi al clasei a V-a A de la Şcoala Generală nr. 4 din Giurgiu îl acuză pe profesorul de sport Marian Dragomir (foto) că ar fi venit de mai multe ori beat la ore şi că ar fi agresat copiii.

 „Chiar şi directorul şcolii susţine că l-ar fi văzut pe profesor în stare de ebrietatate şi că ar fi şi confiscat câteva sticle de băutură de la el. Am auzit că acum câteva luni ar fi agresat şi o fetiţă şi a primit doar o mustrare.", arată preşedintele Comitetului de Părinţi, Marian Mihalcea.

Vânătorii de note

Profesorul Dragomir a declarat pentru „Adevărul de Seară" că părinţii ar fi supăraţi pe el întrucât le-a dat elevilor note mici la o evaluare de săptămâna aceasta: „Sunt afirmaţii greşite, acestea trebuie probate. Există o motivaţie în afirmaţiile lor jignitoare. Le-am spus copiilor că sunt vânători de note".  Dascălul este acum cercetat în comisia de disciplină. El vrea să dea şcoala în judecată pentru prejudiciu de imagine, cerând daune morale de 10.000 de lei.

Cazul cu profesorul de sport se petrece la aceeaşi şcoală din Giurgiu, al cărei profesor de geografie, Ion Velicu (55 de ani), a făcut sex cu fosta sa elevă Delia-Ioana T. (16 ani), cei doi fiind implicaţi în prezent într-un proces.

Ion Velicu a fost reţinut în iulie şi ulterior, cercetat în stare de arest până pe 13 septembrie, când magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis că nu reprezintă pericol public. Delia T. vrea să obţină de la dascăl daune morale de 40.000 lei. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite