Înscrieri pentru „Orizonturi Deschise“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de facultate mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie la bursele „Orizonturi Deschise“, oferite de Fundaţia „Dinu Patriciu“.

Înscrierile se mai pot face până la 15 iunie, inclusiv, online (https://candidatiorizonturideschise.fundatiadinupatriciu.ro), iar dosarele de candidatură se vor depune până la aceeaşi dată-limită la sediul fundaţiei (Clădirea Lakeview, Bulevardul Barbu Văcărescu 301 - 311, etaj 14, sector 2, Bucureşti).

„Orizonturi Deschise" este cel mai amplu program naţional de burse private, oferite studenţilor români acceptaţi într-un program de master sau de doctorat la o universitate internaţională de prestigiu.

Burse de 15.000 de dolari

Dintre cele 100 de burse oferite anual de către Fundaţia „Dinu Patriciu", cu o valoare individuală de 15.000 de dolari,  programul va acorda anul acesta 72 de burse noi, alături de alte 28 pentru bursierii din anii trecuţi cu un program de studii mai mare de un an şi care au avut rezultate academice foarte bune. Cele 72 de burse noi se acordă în ştiinţe economice, ştiinţe socio-umane, ştiinţe exacte, inginerie şi IT, medicină, biologie şi ştiinţele mediului, arhitectură, design şi arte plastice. Detalii despre regulamentul de înscriere găsiţi pe www.fundatiadinupatriciu.ro.

*Candidaţii care s-au înscris până acum au fost admişi la cele mai prestigioase universităţi din Marea Britanie, Olanda, Spania şi SUA.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite