Gala Premiilor în Educaţie îşi va desemna câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tincuţa Baltag (stânga), directorul Fundaţiei „Dinu Patriciu“
Tincuţa Baltag (stânga), directorul Fundaţiei „Dinu Patriciu“

Peste o săptămână vom afla care sunt cei mai buni oameni din educaţie, premiaţi de Fundaţia „Dinu Patriciu“ cu premii de mii de euro. La 27 octombrie, studenţii, elevii şi profesorii merituoşi vor fi răsplătiţi în cadrul unei Galei Premiilor în Educaţie, care se va ţine la Palatul Parlamentului, din Capitală.

Până acum, juriul Galei Premiilor în Educaţie a desemnat zece instituţii de învăţământ preuniversitar şi trei de învăţământ universitar drept finalişti în competiţie, la categoriile „Şcoala anului" şi „Facultatea anului".

Cele zece şcoli dintre care se va alege câştigătoarea sunt: Colegiul Naţional „Mircea cel Batran" (Constanţa), Colegiul Economic (Buzău), Mark Twain International School (Bucureşti), Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri"(Bacău), Colegiul Naţional de Informatică (Piatra-Neamţ), Şcoala Elf (Cluj-Napoca), Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr" (Bucureşti), Şcoala „Genesis" I-VIII (Bucureşti), Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza" (Bacău) şi Şcoala Generală Nr.5 (Arad).

Finalistele de la categoria „Facultatea anului" sunt: Facultatea de Business (Cluj-Napoca), Facultatea de Matematică (Iaşi), precum şi Facultatea de Arte (Oradea). Regula concursului este că cei care câştigă într-un an nu mai au voie să participe la competiţie timp de cinci ani de zile. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite