Ce nu-mi place la liceul meu:Vrea ateliere bine dotate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Popovici este în clasa a XI-a la Secţia de Arhitectură a Liceului de Artă ”George Apostu” din Bacău.

El spune că în general, nu are ce reproşa instituţiei de învăţământ pentru că profesorii sunt foarte bine pregătiţi, însă susţine că i-ar plăcea ca atelierele de lucru să fie modernizate.

„S-au făcut multe îmbunătăţiri în liceul unde învăţ, însă mi-ar plăcea să se investească şi în modernizarea atelierelor de lucru, să se aducă şevalete noi. Ar fi ideal să ni se dea şi culori, dar ştiu că nu sunt bani pentru aşa ceva", spune George.

De asemenea, elevul ar dori ca portarul să fie schimbat, întrucât nu le mai permite tinerilor să intre la clasă după ce se încheie pauza, deoarece încuie uşa la intrare în şcoală.

"Jumătate din absenţele mele de anul acesta se datorează faptului că nu am mai putut intra la clasă pentru că am întârziat. Ar trebui ca portarul să fie mai îngăduitor", a mai spus indignat George.

El spune că ar mai vrea ca în liceu să se înfiinţeze mai multe ateliere de lucru şi pentru tinerii care studiază la secţia de arhitectură, pentru că ei sunt nevoiţi să ţină aceste cursuri în incinta altui colegiu.

"Am vrea să fim la un loc cu toţi colegii noştri. Să nu fim nevoiţi să alergăm dintr-o parte în alta", a mai zis adolescentul. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite