„Ziua verde“ a programului de MBA Româno-Canadian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminica, 31 iulie, programul de MBA Româno-Canadian a organizat o „Zi Verde", în care absolvenţii şi studenţii săi au petrecut o zi pe bicicletă, având ca loc de popas Palatul Mogoşoaia.  

„Ziua Verde face parte dintr-o serie de evenimente «After Business» organizate de «Bucharest School of Management», gazda programului MBA Româno-Canadian, din dorinţa de a se implica activ în facilitarea menţinerii relaţiei între absolvenţii şi studenţii săi. Prin astfel de evenimente ne propunem să creăm un cadru în care absolvenţii noştri să-şi petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut împreună şi în care să facă schimb de informaţii, sugestii şi idei care le pot fi utile în activitatea profesională", a declarat Adriana Duţescu, directorul Bucharest School of Management.

Desfăşurată în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution, „Ziua Verde" a fost un eveniment dedicat mişcării, naturii şi timpului liber de calitate.

Programul MBA Româno-Canadian a fost lansat de către Bucharest School of Management în 1993, pe baza unui acord între guvernele Canadei şi României, beneficiind de asistenţă financiară şi expertiză canadiană. Începand cu anul 2005, Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management şi Telfer School of Management, Ottawa.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite