Stagiu de practică pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii vor cunoaşte practicile din companie
Studenţii vor cunoaşte practicile din companie

Săptămâna trecută, Orange România a lansat „Orange First Step", un program educaţional integrat, destinat studenţilor şi masteranzilor aflaţi la început de carieră.

Timp de o lună, participanţii au ocazia să frecventeze cursurile de dezvoltare profesională, să înveţe şi să lucreze alături de specialişti. Un mentor îi va ghida şi îi va îndruma constant, pe tot parcursul sesiunii de practică. „Venim în completarea sistemului educaţional şi facem legătura dintre angajaţii cu o experienţă bogată şi tinerii aflaţi la început de carieră. Scopul nostru e ca, în timp, să creştem expertiza absolvenţilor din România", a declarat Ioana Marcu, HR director.

Programul se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor, indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află. Participanţii pot să-şi aleagă perioada şi departamentul în care vor face practică: Orange shop, IT, HR, PR, Comunicare, Marketing şi Financiar - Contabilitate. Pe parcursul verii se vor organiza în total 3 sesiuni de practică astfel: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, în mai multe oraşe din ţară. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite