Platformă pentru idei studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei lansează la Universitatea Ovidius din Constanţa conceptul inovativ „bursă de proiecte". Studenţii îşi vor posta pe o platformă online idei şi propunerile de afaceri, care pot fi astfel consultate de oameni de afaceri.

Universitatea Ovidius din Constanţa este unul din partenerii implicaţi în proiectul „Bursa de proiecte", alături de Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, Novensys Corporation şi Gold Agama Consulting, acţiunea fiind cofinanţată din Fondul Social European.

Evaluări de la oameni de afaceri

„Proiectul este oportunitate pentru studenţii celor patru universităţi întrucât se axează pe două direcţii complementare: partea teoretică - prin predarea unor cursuri privind mecanismele pieţelor bursiere, posibilităţile de promovare a proiectelor - şi partea aplicativă - prin posibilitatea de a posta planuri de afaceri direct pe platforma bursei de proiecte", declară managerul proiectului Codrin Doru Lungu. Pe platforma online, studenţii vor primi feedback şi evaluări din partea antreprenorilor şi profesorilor. Mai mult, platforma le oferă studenţilor şansa de a găsi modalităţi de implementare pentru proiectele lor. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite