Noi proiecte educaţionale primesc finanţare în cadrul „Susţin Educaţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul „Susţin Educaţia”, în parteneriat cu Porsche Finance Group România, susţine 10 proiecte educative din cinci judeţe din România: Dâmboviţa, Bihor, Alba, Sibiu şi Buzău.

10 proiecte depuse în cursul anului de dascăli pe site-ul www.sustineducatia.ro vor promi finanţare. „Mici experimentatori”, „Facem sport încă de mici ca să creştem mari voinici” şi „Atelier şcolar de arheologie experimentală” sunt câteva exemple din lista proiectelor care vor fi puse în aplicare, începând din septembrie. Finanţarea, în valoare de 15.700 Ron,  va fi folosită la achiziţionarea materialelor necesare desfăşurării proiectelor:  instrumente de laborator, echipamente sportive, materiale didactice, softuri educative şi cărţi, de care vor beneficia 236 de copii.

„Este o veste grozavă pentru toată lumea. Şi o dovadă că educaţia din România se poate schimba prin orice efort, dacă ştim exact de ce anume este nevoie şi unde. Cele zece proiecte se adaugă la lista viselor devenite realitate prin programul nostru şi suntem foarte bucuroşi că, la mai puţin de un an după lansare, „Susţin Educaţia” are deja parteneri importanţi”, a declarat Cristiana Anca, preşedintele Asociaţiei Române pentru Educaţia Tinerilor (ARET) şi coordonator al programului „Susţin Educaţia”.
„Responsabilitatea socială a reprezentat una dintre preocupările noastre constante şi de aceea am căutat mereu să sprijinim comunitatea în care activăm. Ne bucurăm că am putut să contribuim la realizarea unor proiecte prin care se vor sprijini programe educative pentru copiii din cinci judeţe”, a spus Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group Romania.

Susţin Educaţia este un program fondat de Asociaţia  Română pentru Educaţia Tinerilor (ARET) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii şi elevii din şcolile şi grădiniţele din România au nevoie pentru a beneficia de o educaţie de calitate. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! (www.sustineducatia.ro)

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite