Vedeta mea preferată: O admiră pe Lady Gaga pentru curaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smaranda Podaru (foto) are 11 ani şi este elevă în clasa a V-a la Şcoala nr. 3 din Suceava. Pe lângă pasiunea sa pentru sporturile de iarnă şi pentru pictură, Smaranda o îndrăgeşte foarte mult pe Lady Gaga.

„Îmi place cum cântă, îmi place stilul ei, felul de a dansa, de a se îmbrăca şi faptul că are mult tupeu. Aş vrea să am şi eu măcar puţin din tupeul ei, dar nu pot", ne-a spus Smaranda.

Ea este o persoană emotivă, care nu doreşte să-i deranjeze pe cei din jur niciodată. Ar vrea să ajungă ca Lady Gaga, pe care o consideră un model chiar şi pentru vedetele din prezent. „Datorită ei am început să iubesc negrul pe care îl folosesc foarte des în picturile mele", povesteşte tânăra. 

Smaranda ne-a mai spus că nu are lucruri care nu îi plac la tânăra artistă, însă este conştientă că Lady Gaga promovează o muzică comercială şi nu crede că va intra în istorie aşa cum au făcut-o marii artişti, precum Michael Jackson sau alţii.

Din tot repertoriul cântăreţei, Smarandei îi place foarte mult melodia Paparazzi, dar şi Alejandro şi Bad Romance. „Mi se pare că are o voce naturală", ne-a spus Smaranda. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite