Vedeta mea preferată: Iubeşte muzica Oanei Sârbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Grigorescu (foto) cântă la pian, joacă în filme şi învaţă excelent. De la 6 ani a început să cânte şi de atunci a  participat la mai multe festivaluri de muzică.

Are opt ani de pian şi a jucat până acum în două filme. Este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală Nicolae Titulescu din Călăraşi.

Prima oară a cântat la grupul Flores Campi, iar după o vreme a renunţat pentru că nu mai avea timp, pentru că urma şi cursurile de pian ale Şcolii de Artă. „Cu timpul am văzut că nu pot sta fără să cânt şi la vârsta de 10 ani am reluat cursurile în domeniul muzical", spune Diana Matei.

Piesele preferate sunt cele ale Oanei Sârbu, Britney Spears şi ale Thaliei. Din repertoriul acesteia fac parte diverse melodii precum: „Mai stai" a lui George Natsis, „Te iubeam" a Oanei Sârbu, „My number one" a lui Britney şi „Bade pălărie nouă" din folclorul popular.

Tânăra adoră pianul şi se pregăteşte la Şcoala de Artă Nicolae Titulescu. „De anul viitor îmi doresc să învăţ să cânt şi la chitară", spune Diana.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite