Vedeta mea preferată: Fanul sportivului Igor Moskalenko

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Alexoae (foto) are 13 ani şi este elev în clasa a VIII-a la Şcoala Generală „Mihail Sadoveanu“ din Bacău. Vedeta lui preferată este handbalistul Igor Moskalenko, jucător la echipa de handbal „Ştiinţa Bacău“, ale cărei meciuri nu le ratează pentru nimic în lume.

„Chiar dacă am un program încărcat la şcoală, tot îmi fac timp cu tatăl meu să vedem meciurile echipei, pe care le urmăresc de când a intrat Igor în echipă, din 2008. Nu contează că ele se desfăşoară în Bacău sau în ţară", spune Horia.

Băiatul a jucat la rândul lui handbal, timp de trei ani, la Clubul Sportiv Şcolar din Bacău. Acum face parte din echipa şcolii şi în paralel, când timpul îi permite, joacă şi fotbal cu prietenii lui.

„Nu-mi este uşor să merg la antrenamente şi să îmi fac timp şi pentru teme, dar fac tot posibilul să mă descurc la amândouă", susţine elevul. Horia spune că cel mai frumos cadou este cel primit anul trecut, de la tatăl lui: „Mi-a dăruit un tricou al lui Igor cu autograful lui. Cred că m-a recompensat că am luat premiul I la şcoală", povesteşte băiatul. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite