Expoziţie de Paşte în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala „Alexandru Odobescu" din Chiajna a organizat la sfârşitul săptămânii expoziţia cu vânzare „Lumină în suflet de copil". Obiectele expuse au fost realizate manual de elevii din clasele I-IV.

„Mult mai important decât preţul obiectelor a fost altceva: dăruirea şi modul în care deopotrivă copiii, părinţii şi dascălii au făcut front comun în dorinţa de a oferi un strop de bucurie şi poate un zâmbet copiilor din cadrul Asociaţiei Mia's Childrens", a mărturisit Daniela Petrescu, profesorul coordonator al copiilor.

Copiii au primit şi un ajutor din partea echipei locale de fotbal, Concordia Chiajna, care a donat diverse materiale sportive. „Motivul pentru care am ales această asociaţie a fost simplu. Copiii sunt elevii şcolii noastre, iar colegilor lor li s-a părut firesc să-i susţină, să le fie alături, aşa cum o fac în fiecare recreaţie, în curtea şcolii", a adăudat profesoara.

Cei mici au fost bucuroşi să-şi poată ajuta colegii. „M‑am implicat în această campanie pentru a fi alături de colegii noştri mai mici, din clasa I şi de la grădiniţă. Am lucrat cu drag şi am pus suflet la realizarea acestor produse. Sper ca iepuraşul să fie darnic şi cu ei", a spus Andrei Trifu, elev la Şcoala „Alexandru Odobescu" din Chiajna.

Mesaje pentru copii

„Eu am confecţionat o coroniţă şi am decorat un coşuleţ. Am fost foarte bucuroasă când am văzut că obiectul făcut de mine a fost cumpărat printre primele", a adăugat colega lui, Raluca Nica. „În preajma Sfintelor Sărbători de Paşti, ne dorim ca ajutorul nostru, poate modest, să le aducă colegilor noştri un strop de bucurie şi de lumină în suflete", a fost mesajul Luciei Păsărar, şi ea elevă la aceeaşi şcoală.  

"Am fost foarte bucuroasă când am văzut că obiectul făcut de mine a fost cumpărat printre primele.''
Raluca Nica elevă

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite