Elevă de 10 la toate materiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mara Popovici (foto) este elevă în clasa a VIII a  la Şcoala nr. 2 din Botoşani şi a obţinut medalia de bronz la olimpiada naţională de matematică .

Mara are 10 pe linie la toate materiile încă din clasa I. Adolescenta de 14 ani ia fiecare lecţie ca pe o experienţă nouă şi se bucură de ea. „Este drept că învăţ mult dar o fac cu mare plăcere pentru că îmi doresc să aflu tot mai multe lucruri noi. Nu pot sta o zi fără să citesc ceva pentru că m-aş simţi săracă."

Mara a participat la aproape toate olimpiadele şcolare şi a adunat zeci de premii I, dar şi medalii la concursuri naţionale. Matematica este marea pasiune a Marei. Era în clasa I când a participat la primul concurs şi s-a îndrăgostit de calcule şi cifre. Acum este olimpică naţională la această materie.

Mara şi-a făcut deja planurile pentru viitor. Cursurile liceeale le va urma la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" şi apoi Facultatea de Matematică la Iaşi. În puţinul timp liber care îi rămîne, Mara dansează, iese cu prietenii şi merge în excursii.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite