Directoarea agresivă din Sibiu se va judeca singură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorul şcolar general din Sibiu, Constantin Gorun, consideră că directoarea care i-a bruscat pe elevii de la Şcoala Generală Nr.8, pentru că nu ieşeau în recreaţie, este vinovată.

Cu toate acestea, o decizie referitoare la sancţiunile care se impun în cazul directoarei va fi luată zilele următoare. Cum cazul este însă anchetat de Consiliul de Administraţie al şcolii, din care face parte şi directoarea Lia Florentina Chişu, este foarte probabil ca sancţiunile să fie extrem de blânde.

„Directoarea şcolii este, conform Legii educaţiei, chiar preşedintele Consiliului de Administraţie, astfel că nu mă aştept la un rezultat spectaculos. Vom vedea, însă, la ce concluzie vor ajunge şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care au început o anchetă paralelă", spune Constantin Gorun, inspector şcolar general.

Se impune sancţiune

El a completat că gestul este unul regretabil şi consideră că, dacă directoarea şi-ar fi recunoscut faptele şi şi-ar fi cerut scuze în faţa părinţilor, cazul nu ar fi căpătat atât de multă notorietate. „De pe camerele de supraveghere din şcoală se vede clar că imaginile au fost şterse. Este evident că omul vinovat a vrut să şteargă urmele", a completat Constantin Gorun.

„Sincer vă spun că, dacă mandatul doamnei directoare s-ar fi terminat anul acesta, nu aş mai fi numit‑o în funcţie. Dar expiră abia anul viitor", a completat Gorun.  

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite