Concurs de atletism pentru elevii din sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de elevi din sectorul 1 s-au întrecut pe Stadionul Tineretului în cadrul competiţiei Cupa 1, organizată de Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Asociaţia Sport pentru Viaţă.

Tinerii din 34 de şcoli generale şi licee au participat la trei probe: viteză (60 de metri), săritură în lungime şi proba de rezistenţă (800 de metri). Atletismul este sportul care a atras cele mai multe înscrieri anul acesta la Cupa 1, astfel organizatorii au dedicat o zi întreagă acestei activităţi.

Sportivi amatori

La concurs au participat atât sportivi amatori, cât şi elevi înscrişi în cluburi sportive care au avut rezultate remarcabile şi la alte competiţii. Chiar dacă nu aveau şanse de câştig în faţa colegilor ceva mai pregătiţi decât ei, elevii au fost bucuroşi că au putut să facă mişcare şi să simtă pulsul unei competiţii sportive.

Competiţia se adresează liceelor şi şcolilor generale din sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include concursuri la şase sporturi, pentru două categorii de vârstă (şcoală generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi.

Astăzi vor fi premiaţi câştigători la Ziua Atletismului în cadrul unei festivităţi, alături de campionii de la fotbal, volei, baschet, handbal şi înot, celelalte sporturi din cadrul competiţiei Cupa 1.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite