Campionul din curtea şcolii: Luptă să ajungă la mondialul de karate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Pomîrleanu (foto) din Braşov a început să practice luptele de contact în octombrie 2007, la îndemnul verişoarei lui, care are centura neagră.

După trei ani de karate-shotokan, la 12 ani, are centura maro. Până în momentul de faţă, campionul, care este elev în clasa a V-a la Şcoala Generală Nr. 2, a adunat în palmares 16 medalii şi cinci trofee cucerite la diferite competiţii interne sau internaţionale.

Anul trecut Sebi a devenit vicecampion naţional la stilul kata. Sportivul braşovean a câştigat medalia de aur la competiţia internaţională de kata „Judgement Day". Astfel, Sebastian a făcut un pas important spre calificarea la Campionatul Mondial din Germania, de anul acesta.

„Îmi place foarte multe ceea ce fac, iar dacă nu aş practica acest sport, viaţa mea nu ar mai fi la fel. Când sunt bolnav şi nu mă pot antrena, sufăr foarte mult. Vreau să ajung un nume cunoscut în karate. Kata este stilul meu preferat, dar încerc să-mi îmbunătăţesc tehnica şi la kumite. Vreau foarte mult să mă calific la Campionatele Mondiale şi să obţin rezultate bune", a declarat puştiul, care este pasionat de jocurile pe calculator.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite