Campionul din curtea şcolii: Alexandru Silav, dansatorul olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Silav
Alexandru Silav

Băiatul învaţă în în clasa a VI-a la Şcoala Generală nr. 11 „George Tutoveanu“ (Bârlad) şi a reuşit să-şi uimască profesorii cu multiplele sale talente. Copilul este un excelent dansator, dar, în acelaşi timp, are rezultate foarte bune la învăţătură.

„Dintodeauna mi-a plăcut să dansez. Exersez acasă şi nu pierd nicio ocazie de a participa la diferite concursuri care se desfăşoară pe plan local. Bineînţeles, nu neglijez şcoala pentru că sunt conştient că poţi ajunge om mare doar dacă ai rezultate foarte bune", spune Alexandru.
 
Cea mai recentă participare a elevului la un concurs de dans a fost la festivalul „Florile copilăriei", organizat la Bârlad. Acolo a lăsat audienţa cu gura căscată şi a plecat acasă cu premiul întâi.

„Alexandru este o mândrie pentru şcoala noastră. Dacă ar fi să aleg un model de elev căruia să-i predau, cu siguranţă l-aş alege pe el", a declarat Maximilian Opaiţ, directorul Şcolii nr. 11 din Bârlad.

Pe lângă dans, Alexandru are rezultate deosebite şi la matematică. Anul trecut a reuşit să se întoarcă cu medalia de argint de la olimpiada naţională la această disciplină. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite