Campionul din curtea şcolii:As la matematică şi la karting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Iorgulescu (foto) este elev în clasa VII-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa şi a reuşit performanţa de a-şi împodobi camera cu zeci de medalii, diplome şi cupe de la concursurile de matematică, fizică şi kart.

Tibi şi-a descoperit pasiunea pentru karting la vârsta de 7 ani şi tot atunci a obţinut licenţa de pilot de la Comisia Naţională de Automobilism şi Karting (CNAK). Debutul în campionatul naţional de karting a avut loc în vara anului 2003, când tânărul a ocupat locul III la etapa din Bacău.

Tibi a ajuns să ocupe locul III la CNAK Etapa IV în 2008, apoi locul VII la South East European Karting Zone Turkey 2008, locul VIII la South East European Karting Zone Greek 2008. Următoarele ţinte sunt campionatele naţionale, europene şi internaţionale de karting.

În plus, tânărul a obţinut şi multe diplome, cupe şi medalii la diferite olimpiade şi competiţii naţionale şcolare. Tibi a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, medalia de aur la Olimpiada Naţională de Matematică, la care se adaugă şi celelalte locuri pe podium la competiţiile de fizică.   

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite