Vedeta mea preferată:Prietena lui, veveriţa Alvin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Budeanu (foto) de 8 ani este elev la Şcoala nr. 3 din Suceava şi colecţionează orice lucru care are legătură cu Alvin, veveriţa cântăreaţă dintr-un film de animaţie.

Când este trist, Alex pune o melodie cu cele trei veveriţe buclucaşe şi zâmbetul îi revine iar pe chip. Pasiunea elevului s-a născut şi din dragostea pentru animale pe care, spune Alex, le respectă mai mult decât pe oameni, deoarece au sufletul curat.

 „Sunt singur la părinţi şi unicul animal real care-mi ţine companie este Pufuleţ, un hamster fetiţă. Vedeta mea nu este un actor real ori vreun cântăreţ care apare la televizor, ci un desen care pare real. Cred că aşa este nemuritor şi mult mai îndrăgit de copii. Alvin aproape că există când te uiţi la film", spune copilul entuziasmat.

Are haine cu Alvin, jucării, zeci de postere, până şi rechizitele au pe ele chipul blănos al veveriţei. Şi-ar dori să se mai regizeze şi alte filme în care Alvin să fie în centrul atenţiei.

„Ar trebui să se facă o serie de aventuri cu el, un fel de serial săptămânal, cred că nu aş pierde niciun episod. Eu am văzut primul film «Alvin şi veveriţele» de Crăciun cu părinţii mei", adaugă Alexandru Budeanu. 

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite