Locul premiantului: Pe locul I şi la şcoală, şi la dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Ene (foto) este elev în clasa a IV-a, la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Galaţi. Fire foarte ambiţioasă, ţinta lui este, tot timpul, locul I.

De altfel, Vlad a terminat clasa a III-a cu „foarte bine" pe linie, obţinând premiul I, plus un „bonus" cu care se mândreşte foarte mult: „Premiul de excelenţă pe şcoală"! Chiar dacă are numai 10 ani, băiatul munceşte din greu pentru a împăca şi şcoala şi dansul.

Pasiunea pentru carte a lui Vlad o completează pe cea pentru dans. El face dans sportiv de la vârsta de patru ani şi, dacă la şcoală se aştepta să obţină rezultate bune prin multă muncă, niciodată nu şi-a imaginat că va ajunge premiant la concursuri de dans. Premiile la competiţii au devenit însă repede o realitate şi asta l-a ambiţionat pe Vlad să fie mereu pe podium la orice concurs.

„Când am început dansul, nici nu ştiam prea bine ce înseamnă un premiu. Între timp, am prins gustul victoriilor", îşi aminteşte tânărul dansator.

Îşi doreşte un viitor plin de succese, în special în domeniul în care visează să profeseze avocatura.

Şi pentru că am vorbit despre premiile obţinute de Vlad la concursurile de dans, se cuvine să amintim locul I la Concursul naţional organizat la Galaţi, între 8 - 9 septembrie 2009, acelaşi loc întâi la concursul naţional de la Râmnicu Sărat din acest an şi locul secund la concursul naţional organizat la Brăila la începutul lunii mai.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite