Îşi „tapetează“ caietele cu Spiderman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denis Dordea (foto), elev în clasa a II-a la clasa step-by-step de la Colegiul Tehnic „Transilvania" din municipiul Deva, are zeci de abţibilduri cu eroul său preferat: Spiderman.

Şcolarul nu pierde nicio ocazie de a-şi întregi colecţia cu noi piese. Urmăreşte cu sufletul la gură desenele animate care îl au ca personaj principal pe Spiderman, pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou legat de acest subiect. „Spiderman este preferatul meu. Am foarte multe abţibilduri cu el. Le cumpăr de la magazinul din cartier, iar vânzătoarea deja mă ştie şi mi le dă imediat ce mă vede, fără să aştepte să i le mai cer eu", a declarat Denis. Pentru ca abţibildurile sale să fie cât mai bine îngrijite şi la loc de cinste, copilul a ales să le lipsească pe caiete. Aşa a reuşit să dea viaţă unei adevărate colecţii.

Denis şi-a prezentat „opera" colegilor de clasă atunci când a împlinit două sute de zile de şcoală. S-a prezentat la cursuri cu un caiet „tapetat" cu zeci de abţibilduri care-l redau pe Spiderman în acţiune. Cel de-al doilea erou aflat în topul preferinţelor lui Denis este Ben 10 cu care a făcut cunoştinţă tot prin intermediul desenelor animate.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite