Îi place o vrăjitoare din desene animate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Popescu (foto) este elevă în clasa a III-a la Şcoala numărul 17 „Radu Selejan“  din Sibiu şi a făcut o adevărată pasiune pentru personajul Alex, din desenele animate „Magicienii de Waverly Place“.

Extrem de silitoare, Andreea pune întotdeauna şcoala pe primul plan. Ştie că, pentru a reuşi în viaţă, trebuie să înveţe cât mai bine, iar asta se vede în rezultatele sale extraordinare de la şcoală. Când nu are teme de făcut însă, micuţa adoră să se uite la desene animate, preferata sa fiind tânăra Alex, din  „Magicienii de Waverly Place".

Despre vrăjitoarea Alex, Andreea spune că îi place cum se îmbracă, cum joacă, dar mai ales o distrează vrăjile şi peripeţiile prin care trece micuţa vrăjitoare în fiecare episod.

„Îmi amintesc că, odată, Alex a vrut să îşi facă o clonă şi, pentru că se gândea la un căţel în timp ce făcea vraja, clona ei, în loc să vorbească, lătra. A fost foarte distractiv", povesteşte Andreea.

Uneori, spune eleva, i-ar plăcea şi ei să aibă aceleaşi puteri ca personajul preferat din desenele animate. Andreea şi-ar folosi puterile supranaturale la şcoală, dar nu pentru a lua note bune - pentru că asta se întâmplă oricum şi fără vrăji - ci pentru a-i face pe anumiţi colegi, prea gălăgioşi, mai liniştiţi. În plus, vraja ar ajuta-o să îşi achiziţioneze la fel de multe haine „la modă" câte are şi personajul său preferat.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite