Workshop gratuit pentru elevi şi studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, prin divizia specializată Centre for Exam Excellence, organizează împreună cu British Council workshop-ul gratuit „IELTS - A real-life test for the real world!“ pentru elevii şi studenţii interesaţi de obţinerea certificatului internaţional de limba engleză. Workshop-ul va avea loc marţi, 20 septembrie, ora 19 la noul sediu Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, s

„Examenele internationale sunt esenţiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei care doresc să studieze în afara ţării şi să se afirme pe piaţa internaţională a muncii. De asemenea, certificatul IETLS reprezintă o oportunitate pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educaţiei din România ca fiind echivalent cu proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat“ a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pe parcursul acestui workshop, tinerii vor afla mai multe detalii despre: structura examenului IELTS, recunoaşterea internaţională şi valabilitatea acestuia, precum şi strategii şi tehnici de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii specifice formatului de examen. De asemenea, toţi participanţii pot susţine gratuit un test de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză, în urma căruia un profesor Shakespeare School îi poate ajuta să afle la ce nivel se situează.

Workshop-ul gratuit durează o oră, iar liceenii şi studenţii interesaţi sunt invitaţi să trimită un e-mail cât mai curând cu datele de contact la adresa examene@shakespeare-school.ro, întrucât locurile disponibile sunt limitate.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite