WU Executive Academy lansează o nouă serie de burse Professional MBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursanţii WU Executive Academy, la ceremonia de absolvire
Cursanţii WU Executive Academy, la ceremonia de absolvire

WU Executive Academy, una dintre cele mai mari școli de afaceri din Europa, cu sediul la Viena și programe desfășurate în întreaga lume, inclusiv la București, a lansat o nouă serie de burse parțiale pentru candidații din Europa Centrală și de Est pentru specializările Professional MBA care încep în toamna acestui an.

Adresate exclusiv cetățenilor din centrul și estul Europei, bursele sunt acordate pe baza unor criterii de merit, WU Executive Academy având ca misiune susținerea candidaților cu potențial, pentru a-și îndeplini obiectivele legate de educație și carieră.

Pentru a fi luați în considerare, candidații la bursele parțiale pentru Europa Centrală și de Est trebuie să îndeplinească o serie de criterii: să fie cetățeni ai uneia dintre țările din regiune, să fi absolvit o facultate și să aibă cel puțin trei ani de experiență în management.

Alte criterii se referă la parcursul profesional al candidatului, motivarea și nevoile sale financiare.

Candidații la acest tip de burse pot aplica direct la Professional MBA Program Management din cadrul WU Executive Academy, până la data de 30 iunie 2012.

Specializările PMBA includ: Banking, Energy Management, Entrepreneurship & Innovation, Finance & Controlling, Marketing & Sales, Project & Process Management, Tourism Management, Health Care Management, Public Auditing, Social Management.

Pentru toate specializările, majoritatea cursurilor se desfășoară în Viena, cu rezidențe în cele mai reputate instituții de educație din lume, precum Thunderbird Graduate School of Business, Glendale (SUA), Carlson School of Management, Minneapolis (SUA), Segal Graduate School of Business, Vancouver (Canada), Moore School of Business, Columbia (SUA).

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite