Şcolile din sectorul 2, gata pentru noul an şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru asigurarea celor mai bune condiţii elevilor din sectorul 2, odată cu începerea noului an şcolar 2011 – 2012, Primarul Neculai Onţanu a solicitat şi a urmărit finalizarea lucrărilor de reparaţii şi igienizări din toate unităţile de învăţământ din sector.

Au fost finalizate lucrările la toate şcolile din sectorul 2 care sunt în prezent pregătite să ofere cele mai bune condiţii celor 41.300 de elevi şi 5.500 de cadre didactice care-şi desfăşoară activitatea în sectorul 2.

Excepţie fac 19 unităţi de învăţământ care sunt cuprinse în programul Primăriei Municipiului Bucureşti de reabilitare şi modernizare cu sprijinul banilor proveniţi de la Banca Europeană de Investiţii.

Primăria Sectorului 2 deţine în administrare cea mai mare reţea de învăţământ din Bucureşti cu un număr de 125 de grădiniţe, şcoli, licee şi colegii naţionale de prestigiu, unde învaţă 41.300 de elevi materiile predate de cele peste 5.500 de cadre didactice.

Cele 125 de unităţi de învăţământ din sectorul 2 sunt structurate astfel: 62 grădiniţe, 30 şcoli generale, 2 şcoli de muzică şi artă, 23 licee, colegii naţionale, grupuri şcolare şi  8 şcoli speciale.


Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite