Oamenii de afaceri vând ponturi studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii de la Academia de Studii Economice din Bucureşti s-au întâlnit, săptămâna trecută, cu preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) în cadrul evenimentului Academia Forbes.

Corina Martin le-a povestit tinerilor cum şi-a început cariera şi cum a ajuns un om de afaceri de succes. Ea le-a dat sfaturi tinerilor şi le-a împărtăşit mici secrete din lumea afacerilor.

Experienţa contează

Omul de afaceri le-a explicat că este foarte important să muncească, să facă practică sau voluntariat chiar din timpul studenţiei. „Tinerii de azi se gândesc să adune cât mai multe diplome. Vă spun din lumea reală: una-două ajung. În rest apucaţi-vă de practică!", le-a spus Corina Martin. „Nu trebuie să vă fie ruşine de muncă. Nu trebuie să vă fie ruşine că sunteţi români şi că munciţi în ţara voastră", a continuat preşedintele ANAT.

Omul de afaceri are o avere estimată la 40 de milioane de euro şi se află pe poziţia 127 în Forbes 500. Absolventă ASE, ea are mai multe afaceri în domeniul turismului, conduce Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi este trainer la centrul de pregătire a asociaţiei. La eveniment au mai luat parte Vali Cojocaru, specialist în life coaching şi echipa editorială a revistei Forbes România.

Academia Forbes îşi propune să aducă în faţa studenţilor din centrele universitare din România oameni de afaceri din topul Forbes 500 Miliardari România care au reuşit să construiască afaceri de succes, oneste şi transparente, consultanţi în resurse umane şi personalităţi din mediul afacerilor. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite