„Mă numesc Cartier“ debutează cu o zi întreagă de activităţi recreative în Parcul Morarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia „Make a Point“ propune pentru această duminică 10 ore de activităţi în aer liber, cu acces gratuit, în Parcul Morarilor.

Începând cu ora prânzului până la ora 22.00, în imediata apropiere a Aleii Florilor, se vor aduna în acest weekend tot atâtea motive de voie bună câte posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Spaţiul cu hamace de joacă şi relaxare este accesibil pe tot parcursul zilei şi include o mini bibliotecă volantă, cu titluri puse la dispoziţie de către Biblioteca Alternativă.
În cadrul unui workshop cu participare liberă, Gibbon Slackline Romania arată cum se menţine echilibrul pe slackline – o coardă întinsă la 50 cm de sol, perfect adaptată utilizării în spaţiul public.
Copiii au la îndemână cretă colorată şi panglici, iar cei care îşi doresc o insignă „Mă numesc Cartier“ şi-o pot crea singuri în cadrul workshop‐ului „Do It Yourself“.

De la ora 18.00, Asociaţia „Macaia“ pune la dispoziţia participanţilor 30 de instrumente de percuţie într-un drum-session în care artiştii şi publicul experimentează vibraţia tobelor într-un singur ritm.

Plimbarea pe bicicletă organizată de Kite Bike extinde propunerea şi către cei care nu locuiesc în cartier, iar Cicloteque pune la bătaie 10 biciclete pentru cei care nu dispun de două roţi. Turul valorifică locurile interesante ale Pantelimonului fiind marcat în aceeaşi zi pe harta online Kite Bike cu trasee alternative de bicicletă. Se pleacă la ora 16.00 din faţa centrului Cicloteque de la Universitatea de Drept.

Evenimentele din Parcul Morarilor se înscriu în seria de activităţi alternative de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului „Mă numesc Cartier“, desfăşurat de „Make a Point“ în Pantelimon, în perioada august-decembrie 2011.
Proiectul este realizat cu sprijinul programului Tineret în Acţiune şi al Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite