Liceul Internaţional de Informatică are cei mai mulţi olimpici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei a plublicat lista cu olimpicii internaţionali. Dintre cei 127 de elevi de gimnaziu şi de liceu care s-au întors acasă cu premii internaţionale 19 sunt de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Olimpicii au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la competiţiile internaţionale de matematică, informatică, fizică şi chimie.

Pe locul II în topul liceelor cu cei mai mulţi olimpici internaţionali se află Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu" din Bucureşti. Liceul se laudă anul acesta cu 10 elevi care au obţinut medalii la competiţii internaţionale de matematică, informatică şi fizică.

Alte licee care au cel puţin doi olimpici internaţionali anul acesta sunt „I.L.Caragiale" din Ploieşti, „Fraţii Buzeşti" din Craiova, „Grigore Moisil" din Oneşti, „Sf. Sava" din Bucureşti, „Vasile Alecsandri" din Iaşi sau Colegiul Naţional din Iaşi.

Vezi aici lista cu cei 127 de olimpici internaţionali de anul acesta. Lista rămâne deschisă pentru competiţiile în desfăşurare sau pentru cele care urmează să se susţină în următoarele luni ale anului.

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite