Cercetaşii îi învaţă pe elevi să fie leaderi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetaşii Romaniei au acceptat provocarea Ministerului Educaţiei de a organiza un program special în săptămâna "Şcoala altfel", dedicată activităţilor extraşcolare.

Oana Badea, secretar de stat în Ministerul Educaţiei i-a invitat pe cercetaşi să îşi împărtăşească experienţa cu elevii.
Invitaţia a fost lansată la evenimentul de deschidere a RoJam 2011, cea de-a V-a Jamboree Naţională Românească, organizată la Sălişte, judeţul Sibiu, de Organizaţia Naţională „Cercetaşii României".

„Vă propun ca una dintre zilele "Şcolii altfel" să se desfăşoare în spiritul cercetăşiei. De aceea, Ministerul Educaţiei aşteaptă de la voi programul unei astfel de zile. Cred cu tărie că valorile pe care le promovaţi, încrederea în sine, toleranţa, respectul faţă de ceilalţi, conservarea mediului, asumarea responsabilităţilor şi a obiectivelor de dezvoltare personală sunt valori de care au nevoie toţi tinerii noştri", a declarat secretarul de stat.

"Ne vom alătura programului "Şcoala altfel" cu o zi specială, în care voluntarii adulţi ai organizaţiei vor arăta elevilor şi cadrelor didactice cum se formează liderii şi de ce Cercetăşiei îi este alăturat brandul : <Leadership pentru viaţă!>", a declarat Bianca-Nesiu Bedreag, preşedinte al Organizaţiei Naţionale "Cercetaşii României".

Organizaţia Naţională "Cercetaşii României" (ONCR - www.cercetasiiromaniei.ro) este o mişcare educativă de tineret din România, cu aproape 2.500 de membri în peste 55 de centre locale (filiale) răspândite în toată ţara.

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite