Parteneriat pentru educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 12-15 mai, în cadrul Centrului Expozitional Romexpo va avea loc târgul educaţional EDU, o expoziţie internaţională de oferte educaţionale şi pregătire profesională, documentaţie, cărţi şi material didactic, echipamente şi mobilier şcolar, rechizite şi auxiliare.

În cadrul acestui proiect, Fundaţia „Dinu Patriciu" şi ROMEXPO au dezvoltat un parteneriat de colaborare, concretizat prin organizarea Conferinţei „Parteneriatul Public-Privat în Educaţie". Evenimentul va avea loc în data de 12 mai 2011 în cadrul centrului expoziţional şi va aduce în dezbaterea publică o temă de interes general: parteneriatul public-privat. Acest instrument de cooperare între mediul public şi cel privat contribuie în mod substanţial la dezvoltarea şi inovarea diferitelor sectoare ale societăţii româneşti.

Contribuţia reală şi impactul pe care acest tip de parteneriat îl au asupra sistemului educaţional românesc reprezintă un subiect de actualitate, care necesită o atenţie sporită, luând în considerare dezbaterile actuale şi provocările pe care educaţia românească le traversează.

Vorbitori importanţi

Conferinţa va începe la ora 10.30 cu o discuţie pe tema parteneriatului public-privat în educaţie, de la teorie la practică. De la 12.30 vor avea loc, în paralel,  două ateliere - „Antreprenoriatul în Educaţie" şi „Tehnologia şi Educaţia". Vorbitorii sunt Dumitru Miron de la Academia de Studii Economice Bucureşti, Mihaela Feodorof de la „Yourway", Cosmina Frîncu de la BRD Group Societe Generale, Alexandru Ghiţă de la Grupul EDUCATIVA, Olimpius Istrate de la TEHNE, Liliana Preoteasa de la Ministerul Educaţiei, Mihai Prisăcariu de la Guvernul României, Marian Staş de la Fundaţia CODECS şi Maria Stavrositu de la Camera Deputatilor, Comisia pentru Învăţământ.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite