Educaţia are nevoie şi de jucării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de strângere de fonduri pentru profesori şi elevi, „Susţin Educaţia“, a lansat săptămâna trecută campania „10 Lei = 1 Jucărie“.

Prin mesajul „Spune NU rafturilor goale! Sprijină o copilărie lipsită de griji", echipa „Susţin Educaţia" invită pe oricine vrea să ajute la o educaţie de calitate să doneze minimum 10 lei, pentru o jucărie, în perioada 14 februarie - 6 martie. Jucăriile vor ajunge în grădiniţele din mediul rural, acolo unde astfel de resurse ajung de obicei mai greu. Cum poţi dona? Intră pe www.sustineducatia.ro, donează 10 lei şi dă-ţi datele de contact. Vei primi un e-mail cu detalii despre unde va fi trimisă jucăria.

Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor a lansat în octombrie „Susţin Educaţia", un program naţional de microfinanţări pentru proiecte educaţionale. Până acum, au fost finanţate 10 proiecte în valoare de 8.200 de lei. Banii au fost primiţi de la 70 de donatori. Astfel, aproximativ 300 de copii beneficiază de resursele primite şi-şi desfăşoară primele activităţi.

„Susţin Educaţia" (www.sustineducatia.ro) este un program ce se adresează educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din şcolile publice din România, dornici de a oferi copiilor condiţii mai bune de studiu, prin obţinerea de finanţări provenite din donaţii private.

Lecţii mai bune pentru elevi

Proiectele eligibile pentru finanţare pot fi din orice domeniu (matematică, literatură, fizică, ecologie, muzică sau sport), de oriunde din ţară, pot cuprinde o gamă largă de resurse (cărţi, planşe, echipament de laborator, machete, mulaje, softuri educaţionale), se pot adresa, totodată, copiilor cu nevoi speciale şi pot cuprinde activităţi educative formale, cât şi nonformale.  

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite