Profesoară de informatică protagonistă într-un videoclip de manele / Cum comentaţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Nicula predă informatică la trei școli din judeţul Olt, dar este cunoscută și ca protagonista unui videoclip de manele. Acum patru ani era studentă şi dansa din buric în videoclipul melodiei „Nu mai eşti pe locul unu”. Acum predă informatica şi este preferata elevilor.

Elena Cristina Nicu­­la ne-a povestit că a fost vorba despre o simplă ieşire la distracţie, alături de mai mulţi colegi. „Cântăreţii erau buni prieteni ai mei.

Ne-am adunat şi am mers la un chef, unde s-a cântat şi s-a dansat. Nu am cerut şi nu am primit niciun leu pentru acea prestaţie", ne-a spus tânăra. Cristina susţine că, după absolvirea facultăţii, s-a făcut fată de casă şi că a rupt orice legătură cu vedetele manelelor, de când au fost făcute publice imaginile în care apare ca dansatoare amatoare.

Preferata tuturor

La 26 de ani, Cristina Nicula predă informatica în satele Mărunţei, Izvoare şi Alimăneşti din comuna olteană Mărunţei. „La ore vine machiată normal, în blugi şi bluze care nu sunt decoltate. Ne mândrim că avem o profă aşa simpatică", ne-a spus Mihaela Sucălescu (15 ani), elevă în clasa a VIII-a la Mărunţei. „Atâta timp cât are o ţinută decentă, nu vorbeşte vulgar şi a obţinut rezultate profesionale bune, nu văd de ce nu am fi de partea ei", este de părere şi Cristina Mezdrea, profesoară în Alimăneşti, lucru susţinut de mai mulţi colegi de la cele trei şcoli, cât şi de directorul unităţii din Mărunţei.

„Am făcut o anchetă internă şi s-a dovedit că domnişoara care dansează în videoclip şi care în prezent lucrează în învăţământ, nu intrase în câmpul muncii, la acea vreme. Nu avem cum să o sancţionăm pentru nişte fapte care sunt de domeniul trecutului", a declarat Dumitru Mitrache, directorul şcolii din Mărunţei.

Mândria satului

Localnicii sunt cei mai fericiţi că profesoara-dansatoare a dus faima satului în toată ţara. Georgeta Sucălescu (36 de ani), femeie de serviciu la şcoala din Mărunţei, o încurajează să nu renunţe la dans.

„Dacă are talent, de ce să se lase? Are corpul format, se unduieşte bine, e flexibilă, trebuie să profite de calităţile ăstea", spune angajata. Bărbaţii sunt cei mai aprigi susţinători ai profesoarei-maneliste.

„E printre cele mai frumoase fete pe care o vedem la ţară. E modernă, aranjată, finuţă şi nu e încrezută. Se dă în taină cu toţi vecinii. Să danseze, domne, dacă se pricepe!", o îndeamnă Marian Drăghiceanu (28 de ani), din Mărunţei.

„Profesori animatori"

Constantin Hutanu şi Costel Belizna, profesori de informatică, respectiv de educaţie fizică şi sport, la Universitatea 1 Decembrie 1918 (Alba-Iulia), au făcut furori după ce s-au dezbrăcat la balul de absolvire. Cei doi au susţinut că participau la un concurs de dans. În filmuleţul „Profesori universitari din Alba Iulia fac striptease şi agasează studentele la banchetul de absolvire" se vede cum profesorul de informatică renunţă la cămaşă iar cel de sport este ajutat de studenta cu care dansează să îşi scoată cureaua de la pantaloni.

De asemenea, profesorul de geografie de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Liviu Aruxandei, şi-a surprins elevii din clasa a XII-a făcând striptease la balul lor de absolvire, în 2008.

În 2003, la banchetul de sfârşit de an, directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitală a început să-i dezbrace pe elevi la bustul gol. Tema muzicală era o cunoscută melodie a lui Joe Cocker, folosită mai ales în cluburile de striptease.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite