Copiii, chemaţi la „Clasic e fantastic“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, elevii pot asista gratuit la spectacole şi concerte de muzică clasică, special create pentru copii.

 Este vorba despre „Clasic e Fantastic" -  un proiect al Filarmonicii „George Enescu" şi Clock Advertising, lansat iarna trecută. „Clasic e Fantastic" este un proiect educaţional de muzică clasică destinat copiilor şi tinerilor în care sunt implicaţi cei mai buni muzicieni ai ţării - instrumentiştii Filarmonicii George Enescu.

Alături de ei vor urca pe scenă şi viitorii muzicieni, astăzi aflaţi încă la început de drum, studenţii Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Artiştii se bucură de susţinerea Ministerului Culturii şi Cultelor. Accesul este liber, porţile sălilor se vor deschide generos pentru copiii şi tinerii doritori de frumos.

Prima dată în România

Proiectul „Clasic e Fantastic" este o premieră în România. În majoritatea oraşelor lumii - la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York - marile instituţii muzicale de cultură derulează de ani buni programe educaţionale asemănătoare.  Intrarea este liberă pentru copii şi însoţitorii lor în limita locurilor disponibile, pe bază de voucher. Pentru a intra în posesia unui voucher, trebuie să trimiteţi solicitarea către cef@clock.ro specificând numele complet al adultului care face rezervarea, numărul de copii pentru care se solicită locuri, numărul de adulţi însoţitori şi un număr de telefon de contact. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite