Perversu' de pe Târgu Ocna l-a făcut KO pe Bute

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

La TVR, pare-se că trebuie ca sportivii noştri de valoare să pună bani mână de la mână pentru ca fanii lor să îi poată urmări. Băi Bute, nu puteai să rămâi tu în Românica, să te muţi în Rahova şi să te baţi pe stradă ca perversu' de pe Târgu Ocna?

Sâmbătă, 5 dimineaţa. Fanii lui Bute din România se trezesc cu ochii cârpiţi de somn. Streamurile live de pe internet şi site-urile româneşti sunt luate cu asalt. Prindem partida, dar meciul campionului poate fi ascultat în rusă, în albaneză sau chiar în chineză.

Televiziunile din România n-au fost interesate de o gală în care au boxat trei români iar în ţară se încearcă aşa, uşor, inocularea ideii că luptele alor noştri oricum nu sunt chiar pe bune. Cum de îi batem pe toţi, aşa uşor?

Parcă şi vezi cum se discută prin redacţii. La şase dimineaţa, meciul lui Bute nu face raiting, domnle. Oricum îl bate p-ăla, de ce să îl mai transmitem pe Bute? La faza cu raitingul, nu e chiar aşa, că se putea aplica reţeta care face succes la noi. L-aţi fi sunat pe Gigi Becali, filosoful neamului şi atletul lui Dumnezeu ca să îşi dea cu părerea înainte de meci şi, la final, l-aţi fi adus în platou pe perversu' de pe Târgu Ocna care să explice ştiinţific biomecanica loviturilor lui Bute. 

La TVR, pare-se că trebuie ca sportivii noştri de valoare să pună bani mână de la mână pentru ca fanii lor să îi poată urmări. Băi Bute, nu puteai să rămâi tu în Românica, să te muţi în Rahova şi să te baţi pe stradă ca perversu' de pe Târgu Ocna? Te chinuiai şi tu să îţi faci nişte "antebraţuri", munceai la ele, spălai parbrize, te "apostai" cu lumea pe stradă, ajungeai la ştiri şi îţi mai închina şi lumea melodii pe Youtube. Aveai faimă, renume, prezentatorii emisiunilor de "top" se băteau ca să obţină o exclusivitate de la tine, femeile erau moarte după "antebraţurile" tale iar bărbaţii alfa de la noi cu creierul aplatizat se uitau la tine cu o bală în colţul gurii, cu maieul ăla galben nespălat de trei ani şi bâjbâind cu degetele punga de seminţe, ca să vadă cum combaţi pe sticlă. Aşa, ai plecat ca fraieru' în Canada!
 
Dacă nu eşti cocalar sau "folbalist", nu ne interesează pe noi aici, în România! Jet! Ce gală pentru Bute, lăsaţi-ne dracu' în pace, noi suntem cu Ialomițianu, cu stimulentele, cu criza, cu frunza, avem treburi mai importante de făcut. Cât ar fi costat meciul lui Bute să îl vedem la televizor? 100.000 de euro? Păi în România se fac banii ăştia în două zile bah, fără să muncim, n-avem nevoie! D-aia quebecoşii l-au adoptat pe Bute, d-aia îl iubesc canadienii! Pentru că valorile, în străinătate, sunt apreciate şi respectate. De fapt şi noi ne respectăm valorile noastre. Pe perversu' de pe Târgu Ocna l-am văzut mai des la televizor decât pe Bute. Hai, cu toţii: Perversu' preşedinte, Perversu' preşedinte!  
 
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite