Veşti minunate

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care doresc să devină oameni de afaceri, se va lansa în curând programul «Primul milion».

Surse WikiLeaks mi-au pus la dispoziţie proiectele unor măsuri care vor face senzaţie. Tot ceea ce s-a publicat până acum va deveni derizoriu.

Având în vedere succesul programului „Prima casă", s-a decis diversificarea lui. Nu numai tinerii au nevoie de un sprijin pentru primii paşi în viaţă, ci şi businessmanii, pentru primii paşi în piaţă. Astfel, pentru cei care doresc să devină oameni de afaceri, se va lansa în curând programul „Primul milion". În cadrul acestuia, întreprinzătorii vor fi sprijiniţi de stat în procurarea sumei de un milion de euro, fără de care, cum bine ştiţi, nici n-are rost să te apuci de ceva. Mai mult, investiţia de start va fi nu numai garantată, ci şi protejată: Fiscul nu va taxa în niciun fel primul milion de euro. Nu tu impozit, nu tu CAS, nu tu TVA, nimic - să poată omul să respire, afacerea să înflorească şi economia să rodească. O minunată mână de ajutor, care va asigura apariţia spontanee a unei masive clase de mijloc (cu doar un milion de euro, doar nu vreţi să fiţi consideraţi clasă de vârf!). Practic, vor rămâne săraci doar cei cărora le va fi lene să completeze formularul de cerere. Din câte am aflat, acesta nu va avea nici o sută de pagini şi maximum trei mii de rubrici.

În al doilea rând, se intenţionează extinderea unui alt program de mare succes, „Rabla". Era şi timpul! Căci nu doar maşinile ruginte, abandonate te miri unde, ne încurcă viaţa, ci şi alte entităţi uzate fizic şi mai ales moral. De aceea, începând chiar din acest an se va lansa „Rabla pentru partide", program în cadrul căruia la REMAT vor putea fi predate toate proiectele, toate legile, toate promisiunile electorale şi toţi politicienii ieşiţi din uz. În schimbul acestora, deponenţii vor primi un cupon pe baza căruia îşi vor putea face rost de legi şi oameni politici noi, de preferinţă din import.

În fine, Parlamentul va discuta din nou modificarea Codului rutier, astfel încât să fie scutite de amendă toate contravenţiile actuale. Niciun şofer nu va mai răspunde pentru nimic - după cum nu răspund nici iniţiatorii.

Opinii

Mai multe de la Tudor Calin zarojanu


Ultimele știri
Cele mai citite