Sextras de cont

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se presupune că mărimea nu contează, sexologii susţin că este de preferat ca organul finanţator masculin să aibă bancnote cu valori cât mai ridicate

Cei mai buni amanţi din lume sunt bogaţii, aşa se zice. Este singurul mod în care oamenii de ştiinţă au reuşit să-şi explice de ce nişte pocitanii de bărbaţi au iubite ca nuferii Hollandia. 

Lubrifierea naturală se realizează prin tranzacţii bancare repetate şi meticuloase, menite să stimuleze zonele erogene ale femeilor. Cu această ocazie, s-a descoperit şi mult căutatul punct G: el se află undeva pe peretele interior al portofelului feminin, un organ complex, încăpător şi foarte fragil, cu terminaţii nervoase extrem de sensibile. Deşi se presupune că mărimea nu contează, sexologii susţin că este de preferat ca organul finanţator masculin să aibă bancnote cu valori cât mai ridicate, pentru a spori considerabil plăcerea. 

Într-un documentar, mărturia domnului Bogatu privind viaţa lui sexuală cu domnişoara Barbie a stârnit un mare interes şi a generat audienţe peste medie. Domnul Bogatu îşi amintea, în cadrul interviului acordat, că relaţia lui cu domnişoara Barbie a traversat şi perioade mai nefaste, pe care dragostea lor curată a reuşit, din fericire, să le învingă. De exemplu, la începutul iubirii lor, pe când el era un stagiar boem şi ea o studentă săracă, fata manifesta tot mai des episoade de frigiditate, nu se ştie de ce.

Tratamentele au început să dea roade mai târziu, când domnul a dat lovitura. În seara când el i-a dăruit un inel de logodnă de 12.000 de euro, ea a avut un orgasm spontan, de-a-n picioarelea, fără ca el s-o atingă măcar. «E un miracol al lumii medicale!», a sughiţat fericitul cuplu.

Una dintre fanteziile femeii tinere şi frumoase e să-l vadă pe iubitul lor flirtând cu funcţionara de la bancă, semn că fetele din ziua de azi nu mai au prejudecăţi. Angajata băncii e deja lac de apă, când aude ce sume depune sau retrage domnul din faţa ei. E drept că-l zăreşte destul de greu, fiindcă e înalt cam cât tejgheaua şi, în plus, lumina neonului din sucursală se reflectă orbitor pe potenta lui chelie. Dar nu asta contează, ci priceperea unui tip care ştie cum să satisfacă o femeie.

Povestea una odată cum s-a îndrăgostit de actualul ei soţ la prima vedere, pe când stătea în spatele lui, aştepta să-i vină rândul la bancomat. „Avea fund frumos, fată?", a întrebat-o cu drag prietena ei cea mai bună. Naratoarea ­nu-şi mai amintea acest detaliu din negura vremii, în schimb susţinea că o excita felul în care tasta el pe aparatul de stors bani. De când îl văzuse la televizor pe Ricchie Sambora n-a mai fost aşa de dată peste cap de felul în care un bărbat îşi mişcă degetele pe un obiect. La final, l-a auzit bombănind: „Pă mă-ta, am uitat că am limită de 30 de milioane pe zi la bancomat, tre' să merg la ghişeu!".

Din clipa aia, nimeni şi nimic nu i-a mai putut despărţi. Pe când ea manevra bancomatul, să vadă dacă i-a intrat salariul, el tocmai ieşea din bancă, luase deja banii gheaţă în gentoi. Ea a izbucnit în plâns, fiindcă nu ştia ce opţiune să aleagă. El a văzut-o acolo, plăpândă şi neajutorată, a venit într-un suflet lângă ea, a apăsat pe tasta «Consultare sold» şi, când a văzut că ea avea acolo, pe ecran, suma de minus 23 de bani, scrisă cu roşu, i s-a rupt sufletul.

Atunci şi-a dat ea seama cu ce om bun are de-a face. Generozitatea, blândeţea şi simţul protector îi aducea aminte de tatăl ei, aflat departe, într-o lume mai bună, adică în judeţul Sibiu. E drept, nimbul patern al noului iubit era generat şi de faptul că el era cu 32 de ani mai bătrân ca ea. Însă nimic nu mai conta, atracţia are legile ei secrete, precum şi PIN-urile ei din ce în ce mai puţin secrete.

Simona Catrina este editor coordonator la revista „Tango"şi colaborează la ziarul „Adevărul" din 2011.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite