Cinci motive pentru care ar trebui să stai în casă la referendum

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până ieri, Traian Băsescu era un pugilist, un gladiator, un samurai, un luptător troian, un Popeye Marinarul. Doar partidul său, PDL, părea speriat de bătălia directă cu electoratul şi căuta să câştige la masa verde.

Ce l-a determinat pe Băsescu să se sucească la emisiunea lui Turcescu? Nimic complicat, doar sondajele care îi spuneau că nu are şanse. Toate sondajele, inclusiv cele comandate de PDL, arată că Băsescu va fi trimis acasă dacă va fi cvorum la referendum. Ca să ajungă înapoi la Cotroceni, singura soluţie rămâne boicotul. Atât partidului, cât şi preşedintelui ales şi suspendat le-aş da câteva sugestii de campanie pentru boicotarea referendumului. Comunicarea ar trebui construită aşa:

Români, nu ieşiţi la vot pentru că:

1.    Duminică s-au anunţat explozii solare!
2.    Cerneala de pe ştamplilele de vot este toxică şi poate provoca cancer!
3.    Tombola organizată de Liviu Dragnea pentru cei care vor merge la vot poate da dependenţă de jocurile de noroc şi vă va distruge viaţa!
4.    PDL a cerut camere video în secţiile de votare, iar asta înseamnă că veţi intra în raza vizuală a unui Big Brother  malefic care vă va însemna cu cifra diavolului pe frunte!
5.    Flacăra democraţiei, ca şi flacăra violet de la alegerile din 2009, este o armă a lui Băsescu care îi va ataca energetic pe votanţi. Despre atacurile energetice puteţi citi într-o analiză quality scrisă de cotidianul naţional „Evenimentul Zilei“.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite