Să scrieţi (de) bine!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăim într-o ţară frumoasă în care se îmbină armonios toate formele de relief. Locuitorii ţării noastre sunt harnici şi ospitalieri, iar cei care ne conduc sunt oameni iscusiţi, bine intenţionaţi şi activi.

Pentru că fiecare pădure are şi uscături, printre conducătorii noştri s-au mai strecurat şi elemente retrograde, adevărate cozi de topor. Numai că acestea au fost repede identificate de către ochiul ager al celui mai cinstit fiu al poporului şi îndepărtate la timp.

Cu toate eforturile depuse fără preget de cel care veghează la propăşirea naţiunii, elementele retrograde s-au grupat în jurul unor bestii cu chip uman care au supt şi sug sângele poporului. Dar nu-l vor mai suge mult!

Cozile de topor vor sfârşi acolo unde le este locul, adică după gratii. Asta pentru că oamenii muncii stau strâns uniţi în jurul conducătorilor şi nu se lasă păcăliţi de diversionişti. De peste tot se primesc sesizări ale cetăţenilor de bună credinţă, însoţite de fotografii, dări de seamă şi înregistrări în legătură cu faptele de uneltire împotriva ordinii sociale.

Mult a fost, puţin a rămas! Nimeni nu poate sta în calea luptei pentru luminarea poporului nostru! Chiar şi cei care s-au lăsat înşelaţi de discursurile otrăvite ale duşmanilor neamului încep să-şi dea seama de realitate.

Economia îşi revine spectaculos în urma efortului colectiv al clasei muncitoare, iar profitorii sunt pedepsiţi. Reforma statului a atins cuiburile de viespi. Nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi! Acum ne este greu pentru ca în scurt timp să ne fie mult mai bine.

Se construiesc autostrăzi, se lucrează la programe care să atragă turişti străini doldora de bani, se clădeşte un sistem de învăţământ care să nu mai scoată proşti pe bandă rulantă. Pe scurt, se investeşte în viitor. Şi asta nu e tot! Prestigiul ţării peste hotare creşte de la o zi la alta, iar detractorii de ocazie îşi înghit cu noduri calomniile.

În sfârşit se face dreptate acestui popor!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite