Gonflabilii Columbeanu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă trăiam într-o ţara normală, soţii Columbeanu ar fi trebuit decăzuţi din drepturile părinteşti. Niciunul nu o merită pe Irina.

Bietul copil nu se poate baza pe niciunul dintre părinţii ei. Sunt doi oameni care par total denaturaţi şi nu au făcut nimic ca să îşi protejeze fetiţa. Ba, mai mult, tot acest scandal s-a centrat în jurul acestui copil, expus, mai ales de tată, doar pentru a-şi satisface orgoliul.
 
Ultima cascadorie - să pui pe youtube o înregistrare cu presupusa voce a copilului, care se plânge de modul cum era tratată de mamă - e undeva sub ceea ce înseamnă cuvântul josnic. La fel de josnică e şi mama dacă atât a înţeles din ceea ce înseamnă creşterea unui copil de câţiva anişori.
 
Modul de comportament al ambilor este pur şi simplu revoltător şi sfidător. Oricâte camere de televiziune vor fi chemate la reşedinţa de la Izvorani şi la grădiniţa unde învăţa Irina, ele nu vor putea surprinde niciodată dragostea pentru acest copil şi nici ardoarea celor doi pentru a-i oferi Irinei tot ce e mai bun de pe lumea asta, aşa cum ar face orice părinte normal la cap.
 
Niciunul nu merită să fie părinte, amândoi sunt înfiorători. Camerele vor surprinde întotdeauna doar rapacitatea acestor părinţi care şi-au transformat copilul într-un obiect. Pentru că ambii părinţi s-au tratat ei înşişi că pe nişte obiecte. Şi chiar sunt amândoi nişte obiecte, sunt ca două păpuşi gonflabile care merg, artificiale. Lipsite de viaţă. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite