Tupeu de corvetă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre imbecilii care gonesc pe străzile patriei fără permis de conducere - aflăm din presa veselă - se numără şi o duduie în ale cărei dosare penale scrie Simona Suhoi, dar căreia tabloidele îi zic Simona Senzual.

(Ce-o fi atât de senzual la o pupăză deşelată, asta numai specialiştii în moravuri ne pot spune.) O recidivistă iresponsabilă, cu care te poţi întâlni pe şosea când ţi-e lumea mai dragă. Şi s-ar putea să fie ultima ta imagine din această lume, căci futurista încalcă toate regulile de circulaţie.

Devenită „vedetă" fără să fi făcut ceva în viaţa ei (mă rog, ce se întâmplă prin cabinele şoferilor de TIR nu se pune), mahalagioaica este tipul de muiere cu care n-ai vrea să te întâlneşti nici dacă eşuezi pe-o insulă. Dar unii oameni, prin natura meseriei lor, nu pot s-o evite, aşa că se aleg cu experienţe traumatizante. Este şi cazul poliţiştilor care îndrăznesc s-o tragă pe dreapta şi să-i ardă o amendă.

Ultima victimă a Suhoaicei a avut parte de un spectacol greţos, căci duduia şi-a pus în valoare toate talentele de ţaţă. Dacă n-a reuşit să-l convingă pe poliţist că e normal să conduci fără permis prin centrul Capitalei, măcar i-a zis fo' câteva de s-o ţină minte!

Dorobanţiera are deja patru dosare penale pentru şofat fără permis de conducere. Care permis i-a fost suspendat tocmai din pricina gravelor încălcări ale regulilor de circulaţie. Dar credeţi că din toate aceste păţanii a învăţat ceva? Să fim serioşi... Imediat după ce a fost prinsă în flagrant a „n"-a oară, duduia a declarat aristotelic: „Şi care-i problema? Voi merge cu o maşinuţă electrică făcută cadou de iubi al meu". Uau, iubi... cadou... electrică...

Tragedia e că asemenea corvete tupeiste, dotate cu un „iubi" care oricând le face cadou o maşinuţă electrică, sunt cu sutele. Şi că legile româneşti, cu tot cu organul din dotare, nu pot face altceva decât să producă ştiri pentru paginile de infracţiuni ale ziarelor decoltate. Nimeni nu le opreşte să revină în trafic, mai hotărâte şi mai tupeiste, punând în pericol vieţi nevinovate.

P.S. Pentru duduia Suhoi, care confundă curvăsăria cu senzualitatea, reproducem din DEX o definiţie absolut necesară, pentru ca nu cumva să se creadă altceva: corvetă = navă de război de mic tonaj, cu trei catarge, ușor armată și cu mare mobilitate în acţiune, mai mică decât fregata și mai mare decât bricul. Cuvântul provine din franţuzescul corvette. Să te ferească Domnul să te ciocneşti cu o corvetă, pe mare sau pe uscat! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite